|
ג' ספטמבר 07, 2010 6:01 pm
|
הצג נושאים ללא תגובות | הצג נושאים פעילים
איכות השידור - השדרנים למירוצי ה F1
| מחבר |
הודעה |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
 איכות השידור - השדרנים למירוצי ה F1
בשנות ה 70 - 80 הייתי נוסע בעיקר להולנד כל שנה (זנדפורט) לצפות במירוץ F1 . אכן היה לי מושב קבוע מס. 24 מול הביתן של פרארי משך 10 שנים!!. כיום אין ביכולתי לעבור חוויה מדהימה זו אשר ללא ספק כוללת לא רק את המירוץ, הקהל, אלא את המיית / שאגת המנועים... לדעתי , אם מירוצי F1 היו עם מנועים חשמליים, לא היה קהל. המיית המנועים מלהיבה לא פחות ואני בטוח שיש לכך עוד שותפים. עם כל הביזיון של חסימת ערוצי טלויזיה והשטלתות הון/שלטון כפי שקורה כעת, יש לי בעייה והייתי מקבל כל עזרה ותמיכה מכם: איכות השידור ו..ה ש ד ר נ י ם.... בימינו, עם מסכי הפלזמה, מערכות השמע, אכן יש אפשרות להיות בתוך חווית מירוצי ה F1 כאלו אנו שם. לצערי, המיית המנועם "נבלעת" בהמיית 3 שדרנים, ש "מקשקשים" לא מפסיקים לדבר, צועקים, וממש מפריעים (לי) לחוות את המירוץ במלואו. כיצד אפשר להעביר להם את המסר : "תשתקו" !!! החרישו קמעה...., את מלל הפרשנות אפשר להעביר יום קודם בעת שידור מירוץ הזמן לעמדת הזינוק. אם יש מכם המסכימים לדעתי: בעת העברת השידור הישיר F1, על השדרנים לדבר פחות, וגם אם ידברו, לעניין ברקע.... את המידע שיש להם שישמרו לעצמם (לפעמים מטעה) או ידברו בהזדמנות אחרת. גם משלמים.. גם לא נהנים....נו באמת אנא תנו לשמוע את המיית המנועים.. (?)
בברכה רמי
|
| ג' מרץ 16, 2010 9:30 am |
|
 |
|
Yosi_A
פורס אינדיה
|
 Re: איכות השידור - השדרנים למירוצי ה F1
רמי לצערנו ניסיון העבר מלמד שכל סיכוי להשתקת הליצן בשידור שואף לאפס.. לגבי האיכות הכללית של השדרים והשידור בערוץ הספורט הפיתרון מאוד פשוט - לא לראות בערוץ הזה 
|
| ג' מרץ 16, 2010 6:09 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
ל YOSIֹֹ_ A
"לא לראות בערוץ הזה ??????????(58 YES )
אנא הסבר נמק וגלה באיזה ערוץ אחר אני יכול לצפות לאחר שהם חסמו את השידור ב RTL ?
בברכה רמי
|
| ג' מרץ 16, 2010 11:49 pm |
|
 |
|
דודו
טויוטה
|
ramy1 כתב: ל YOSIֹֹ_ A
"לא לראות בערוץ הזה ??????????(58 YES )
אנא הסבר נמק וגלה באיזה ערוץ אחר אני יכול לצפות לאחר שהם חסמו את השידור ב RTL ?
בברכה רמי תסלח לי שזה נשמע כמו נזיפה, אבל זו אכן סוג של נזיפה. לפני שאתה פותח נושא דיון חדש, רצוי שתעבור על הנושאים הפתוחים. יכול להיות שכבר יש דיון בדיוק בנושא שבא לך לכתוב. קשה לי להאמין שקראת את הדיון "איפה משדרים את המרוצים" אחרת לא היית פותח את הדיון הזה. נושא השדרנים של ערוץ 5 נידון יותר מידי הרחבה כל השנה, כל שנה. נושא שידור המירוצים נידון ב"איפה משדרים את המירוצים" ושם היית קורא תשובות לכל השאלות, עוד לפני ששאלת. אני לא מנהל את הפורום, אך יש חוקים לפורום. רצוי שתעבור עליהם כשיש לך זמן. דודו
|
| ד' מרץ 17, 2010 12:14 am |
|
 |
|
scialom
Site Admin
|
דודו צודק. יש מספיק נושאים פתוחים בנושא. רק בגלל שמדובר בחבר חדש ההודעה לא נמחקה. בכל אופן ברוך בואך רמי
|
| ד' מרץ 17, 2010 12:42 am |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
דודו שלום רב
קבל את התייחסותי בצורה נינוחה: אני העלה כול נושא שמעניין אותי ומי שייתיחס מבורך. "חוקים" קובעים רק נבחרי העם. בג"ץ יכול לפסול חוקים. התלהמות מיותרת... והכתיבה נובעת אצלי מכך שיש אי צדק מסוים ומכך שלדעתי אזרחים תמימים משלמים עבור שרות גרוע. אכן אפנה לקישור שיעצתה לי אך אנא היה מתון וסבלני. קהל מרוצי המכוניות בכול העולם הנו מתון וערכי עם כבוד וסבלנות.
צר לי בברותי לפעמים.......................... יחד עם זאת כמי שהנו בעל רשיון פורמולה ועשרות שעות נהיגה ( זנדפורט - הולנד : 1971 - 1973 ) ובעלים של פורמולה לאותם שנים, אני מתנצל לבורותי בהליכי פורמים. כמוכן הייתי שותף בהובלת המירוץ "העגום" באשקלון (1969 ) שהיו בו פורמולה V ופורמולה 2. כל מידע שבידי שיכול לעניין אותך לעניין מירוצי המכוניות של שנות 70 - 80 ינתן.
בברכה רמי
|
| ד' מרץ 17, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
scialom
Site Admin
|
רמי נראה שיש לך היסטוריה מרתקת. אתה יכול לפרט? אולי מאמר לאתר?
|
| ה' מרץ 18, 2010 1:54 am |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
אכן כן... אשמח לתת מידע. יש לי תמונות גם עם נהגי המירוץ (לכאורה) מה PITSTOP באשקלון - 1969 ןשלי בזנדפורט. ראשית המלצתי לכול חברי הפורם: לצפות בסרט "הענק" GRAND PRIX משנת 1968 כמדומני, עם ג'יימס גרדנר. הסרט איכותי, ארוך במיוחד משקף די טוב את חיי הנהגים וסוקר גם בצילומי אמת את סבב הגרנד פרי.משתתפים בו נהגי F1 : גרהם היל(ז"ל), ג'קי איקס, ועוד לצד כוכבי קולנוע של אותם ימים - סרט מלהיב ואיכותי לחובבי מירוצי F1 . אגב : בהשוואה למדינתנו ויחסה לספורט המוטורי: המירוץ הראשון בעולם התקיים ובגדול ! בשנת.....1895 - פריז - בורדו - פריז. ובמה אנו מתעסקים כאן 2010 ? בזכויות שידור וחסימת ערוצים.... באשר למסירת חוויות אישיות...עם הזמן, במידה ויש דרך לצרף (ATTACH) תמונות לאתר בדרך הנוכחית אשמח לעשות זאת בעתיד. בברכה רמי
|
| ה' מרץ 18, 2010 10:43 am |
|
 |
|
LiorL
טויוטה
|
איפה דובי..? 
_________________ ...I never finish anyth
|
| ה' מרץ 18, 2010 12:52 pm |
|
 |
|
אורן
פרופסור F1
|
רמי, מירוץ הפורמולה 2 באשקלון היה ב-1970, דובי מילר ואני חקרנו קצת את הנושא הזה בעבר, בעזרתם האדיבה של לא מעט אנשים. את רוב (או כל) המימצאים שאני יודע עליהם אפשר למצוא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=14925ודובי כתב בפירוט על המירוץ כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=110034אם יהיה לך מה להוסיף, אני בטוח שדובי ישמח לשמוע ממך. לגבי הסרט "גראן פרי" - אני מסכים שהוא ארוך במיוחד  הקטעים של המירוצים באמת מעולים, אבל שאר הסרט היה איטי מדי לטעמי. בכל אופן הוא בהחלט שווה צפייה!
_________________ The sole meaning of life is to serve humanity - Tolstoy * "ניטשה היה תומך גדול בלקחת את פלוגפלאץ פלאט-אאוט. סארטר לא." (מוקדש באהבה למשה)
www.gplil.co.il * http://iracer.blogli.co.il/
|
| ה' מרץ 18, 2010 1:14 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
תודה קראתי בעיון רב.
אך אין באפשרותי לצפות בתמונות ?? פירוט האירוע מעניין ומפורט - תודה. כמו שציינתי, יש לי תמונות באזור העירכות יחד עם הנהגים. אני הגעתי אתם מאירופה. הפלגנו 4 ימים באניית הנוסעים / מעבורת "דן" . מידי פעם ירדנו עם הנהגים ל"האנגר" לחימום / כוון מנועים של ה F2 והFV . היינו אופטימים עד לאותו יום המירוץ העגום.
ברשותכם שוב: כיצד אפשר להעביר בקשה לאותם שדרנים בערוץ המשדר ישירות : להפסיק עם הפטפטת הקולנית שלהם והדחוסה בכדי לאפשר צפייה מהנה במירוץ ? נהמת המנועים מלהיבה יותר מנהמת השדרנים הבלתי פוסקת.
בברכה רמי
|
| ה' מרץ 18, 2010 1:50 pm |
|
 |
|
אורן
פרופסור F1
|
אתה צודק, שכחתי שהפורום ההוא מראה תמונות רק למשתמשים רשומים. לדעתי כדאי להירשם לפורום רק בשביל זה (אם כי זה פורום טוב גם בלי קשר). לפי מה שאתה מספר נראה לי שדובי מילר מאוד ישמח לדבר איתך!
ולגבי השדרנים - אין מקום לאופטימיות לדעתי. משלמים להם כדי לדבר ולא כדי לשתוק והם משתדלים לעשות את העבודה שלהם.
_________________ The sole meaning of life is to serve humanity - Tolstoy * "ניטשה היה תומך גדול בלקחת את פלוגפלאץ פלאט-אאוט. סארטר לא." (מוקדש באהבה למשה)
www.gplil.co.il * http://iracer.blogli.co.il/
|
| ה' מרץ 18, 2010 3:24 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
שלום רב
אכן אני מעודד ואופטימי באשר לכך ששידרו ב YES ישירות את המירוץ ב RTL . מכך שאיני מבין גרמנית...., יכולתי להתרכז במירוץ (הקריינים שם רגועים ) תוך תצפית לאתר הרשמי ב: LIVE TIMING . מידי פעם בדקתי את ערוץ הספורט ופשוט נחרשתי מהשדרן והצרחות שלו עם סגנון שוק "תלפיות " בחיפה . איני מבין מה מביא אותו לצעוק , כאילו הוא על המסלול. לי באופן אישי היה מרגש יותר לשים עוצמת ווליום סטריאופונית ולשמוע את נהמת המנועים ולא את קולו.. הדק והמצרצר. ייתכן, וריבוי קריינים כמוהו יביא לכך שמכוניות F1 יהיו עם מנועים חשמליים. איני יודע אם ריגוש זה אופייני רק לי, אך אם יש עוד צופים הלהוטים לעוצמת המנועים, אנא שיביעו את מחאתם. אגב, בדקתי את המחירים לעלות נסיעה למירוץ, הרי האמת היא כי לטורקיה - גרנד פרי איסטמבול זה הזול ביותר. הצפייה הנוחה ביותר היא ב אוקנהיים-גרמניה , יקרה יותר והכרטיסים אוזלים.
בברכת חג שמח - ועד המירוץ הבא רמי
|
| א' מרץ 28, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
liran b
דוקטור F1
|
רמי , כמו שאמרתי בעבר לניר בהרבה מאוד דיונים בנושא השידורים/שדרים,
אם יש לך מה להציע לשפר יש אנשים שמוכנים להקשיב לזה (תתפלא לדעת).
אבל הבעיה שאף אחד (בעיקר פה) לא מוכן להרים את הכפפה, בפורום הזה כולם יודעים היטב לבוא בטענות על כמה שהכל גרוע (בנושא רמת השידור) אבל אף אחד לא הרים את הכפפה ובאמת פנה לגורם המשדר. תאמין לי שהם מוכנים לקבל כל הצעה , מוכנים לקבל תיקונים (הכל כמובן תלוי באיך זה נאמר).
אז לבוא בטענות / תלונות ולא לעשות עם זה כלום , זה בעצם לטחון מים.
רוצה דוגמא? להרבה אנשים הפריע בעבר שאין לייב טיימינג בשידורים , שאין נתונים בזמן אמת, אז אני בזמני הפנוי הגעתי לשידורים של הפורמולה וניסיתי לעזור (לבועז בעיקר) עם הנתונים האלו. אבל מעבר לזה לא ידוע לי אישית שמישהו עשה משהו (הרבה יותר קל לכתוב פה בפורום ולהתלהם ע"ע אחד הפוסטים על המירוץ בבחריין).
ואם יש לך ידע בתחום (וכמו שיצא לי לקרוא בטופיק הזה יש לך) אני בטוח שישמחו להעזר בו.
|
| א' מרץ 28, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
תודה
למי פונים ובאיזו דרך ? מבלי לפרט מידי: אני משמש יועץ בכיר (חיצוני) לרשות הספורט בתחום מאוד מיוחד. בענין השידורים, אין לי כל מושג למי לפנות...
בברכה רמי
|
| א' מרץ 28, 2010 6:01 pm |
|
 |
|
FLC
פרופסור F1
|
liran b כתב: רמי , כמו שאמרתי בעבר לניר בהרבה מאוד דיונים בנושא השידורים/שדרים,
אבל הבעיה שאף אחד (בעיקר פה) לא מוכן להרים את הכפפה, בפורום הזה כולם יודעים היטב לבוא בטענות על כמה שהכל גרוע (בנושא רמת השידור) אבל אף אחד לא הרים את הכפפה ובאמת פנה לגורם המשדר. תאמין לי שהם מוכנים לקבל כל הצעה , מוכנים לקבל תיקונים (הכל כמובן תלוי באיך זה נאמר).
רוצה דוגמא? להרבה אנשים הפריע בעבר שאין לייב טיימינג בשידורים , שאין נתונים בזמן אמת, אז אני בזמני הפנוי הגעתי לשידורים של הפורמולה וניסיתי לעזור (לבועז בעיקר) עם הנתונים האלו. אבל מעבר לזה לא ידוע לי אישית שמישהו עשה משהו (הרבה יותר קל לכתוב פה בפורום ולהתלהם ע"ע אחד הפוסטים על המירוץ בבחריין).
ואם יש לך ידע בתחום (וכמו שיצא לי לקרוא בטופיק הזה יש לך) אני בטוח שישמחו להעזר בו. שמענו כבר את התזה הזו, וראינו גם מה יצא ממנה. רק שעכשיו קצת יותר קשה לתמוך בה: שלמו להם 30 ש"ח בחודש ואח"כ גם תביאו לפטופ לאולפן, או שתשלחו להם SMS-ים בזמן אמת כדי להסביר להם דברים. רק בישראל. אם כל הביזיונות של החאפריות 
|
| א' מרץ 28, 2010 6:34 pm |
|
 |
|
איתי
פורס אינדיה
|
לצערי לא נראה לי שיש מה לעשות בנושא איכות השידור בערוץ הספורט כי אין סיכוי שיחליפו את אילדיס (את בועז למרות חוסר ההבנה הבסיסי באסטרטגית עצירות עוד אפשר לסבול). ולירן בקשר לפניה לגורם המשדר איך בדיוק אפשר לעשות את זה ? אין באתר ערוץ הספורט מייל או טופס צור קשר, הערוץ מנותק לגמרי מהצופים שלו.
אני היום צפיתי במרוץ דרך האתר של הbbc וזה ממש לא הוגן להשוות את שידור מהמסלול כשמסתובבים לך שם נהג לשעבר ובעל קבוצה לשעבר אבל גם בלי להיות שם יש לערוץ הספורט עוד הרבה מה להשתפר.
|
| א' מרץ 28, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
 Re: איכות השידור - השדרנים למירוצי ה F1 - איתי
איתי שלום רב אנא עדכן אותי לפרטים , ברשותך: איך אפשר לצפות באמצעות ה BBC ? כל עזרה תתקבל בברכה. קיבלתי קישור מ YES לערוץ הספורט: 1. פקס - 03-6242088 2. מייל: sport4u@sports.co.il שלחתי הבעת דיעה, אך לא קיבלתי כל התייחסות. (ידידי: רק לפני שנה קיבלתי את אות מלחמת ההתשה....1970 - 1973 ) צריך סבלנות. חג שמח רמי
|
| א' מרץ 28, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
איתי
פורס אינדיה
|
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... efault.stmבשביל לראות פה את המרוץ אתה צריך שרת פרוקסי בריטי, אתה יכול לקנות מנוי לשרת כזה (נתנו בפורום קישור לכמה אפשרויות viewtopic.php?p=22104#p22104) ואם יש לך קצת סבלנות אתה יכול לחפש קצת בגוגל ולמצוא שרת חינמי. לגבי המייל של ערוץ הספורט אם בשביל להשיג את המייל הזה צריך לפנות לyes זה רק מראה עד כמה הערוץ מנותק מהצופים, תראה לי בימינו אתר בסדר גודל של ערוץ הספורט שלא מפורסם בו מייל.
|
| א' מרץ 28, 2010 10:08 pm |
|
 |
|
liran b
דוקטור F1
|
FLC כתב: liran b כתב: רמי , כמו שאמרתי בעבר לניר בהרבה מאוד דיונים בנושא השידורים/שדרים,
ואם יש לך ידע בתחום (וכמו שיצא לי לקרוא בטופיק הזה יש לך) אני בטוח שישמחו להעזר בו. שמענו כבר את התזה הזו, וראינו גם מה יצא ממנה. רק שעכשיו קצת יותר קשה לתמוך בה: שלמו להם 30 ש"ח בחודש ואח"כ גם תביאו לפטופ לאולפן, או שתשלחו להם SMS-ים בזמן אמת כדי להסביר להם דברים. רק בישראל. אם כל הביזיונות של החאפריות  תעשה הבדלה בין השידור עצמו לבין השדרים או איכות השידור. לא אילדיס ולא קורפל , לא קבעו שזה ישודר ב5 לייב. תקבל את זה , אל תקבל את זה , זו האמת. יש לערוץ הזה מנכ"ל והוא קובע בסופו של דבר מה יהיה איפה אליו צריכים להפנות כל החיצים. לגבי איכות השידור ? זו בעיה ידועה לצערנו זה לא משהו חדש , אבל שמישהו מגיע לפה ושופך רפש (אין לי מילה אחרת לקרוא לזה , ולא זה לא הפוסט הזה אלא משהו שממוקם בדף הראשי של האתר הזה) אז מצטער לא מגיע לאף אחד כזה שידור טוב יותר. זה היה פוסט מגעיל , מבזה שהוא מעטר את האתר הזה , ובעיקר מבזה את הכותב שלו (אבל זה גם לא חדש לנו). תאמין לי שמנסים לשפר, מנסים, גם לי יש הרבה מה להגיד על השידורים שאני רואה , ובועז גם יודע מה דעתי בנושא הזה (גם על כמה אמירות תמוהות שהיו בשידור , גם את זה אמרתי לבועז).
|
| א' מרץ 28, 2010 10:15 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
 Re: איכות השידור - השדרנים למירוצי ה F1 - איתי
איתי שלום רב
תודה
זה מה שהעלתי בניסיון להגיע לפרוקסי.... :
Opening this website may put your security at risk Trend Micro has not yet evaluated this website
-------------------------------------------------------------------------------- The website you wanted to see might transmit malicious software to your computer, or has done that before to someone else. It may also show signs of involvement in online scams or fraud.
בכול מקרה עזרתך תתקבל בברכה שוב תודה רמי
|
| א' מרץ 28, 2010 10:49 pm |
|
 |
|
FLC
פרופסור F1
|
לירן, התווכחנו את הויכוח הזה עשרות פעמים. אין לי מושג מה הקשר שלך לקורפל ו/או לערוץ הספורט, אבל משום מה אתה מתעקש ללכת עיוור אחריהם.
זה בכלל לא מעניין אותי מי קבע איפה ישדרו מה, ולרגע לא חשבתי שלקורפל או לאילדיס יש מילה בעניין הזה. השורה התחתונה היא שיש אנשים שמשלמים הרבה כסף מדי חודש כדי לצפות בשידור הזה, ולא יעלה על הדעת שהם יתרמו עוד משאבים, זמן ומרץ כדי לעזור לאותם שניים שזה תפקידם ומקצועם. וזה מבלי להיכנס בכלל לתרבות הניצול שהערוץ המסריח הזה מייצג.
אתה מספר לנו פה את הסיפורים האלה על הנסיונות לשפר ולשנות כבר איזה שנתיים. בוא תגיד לנו מה עושים, אני מוכרח לשמוע - כי בפרק הזמן הזה אני מבטיח לך שאפשר לקחת בן אדם ממוצע וללמד אותו יותר ממה ששניהם יודעים גם יחד.
אני מניח שאתה מכוון לטור של ניר בפוסט שלך. מבזה שהוא מעטר את האתר הזה?! זו דעה אישית, ובמקרה הזה היא דעת הרוב. אתה יודע מה, אני בכלל לא משוכנע שיש מקום לדעות בנושא הזה. השידור מחורבן. נקודה. ולא יעזור כלום. יכול להיות שפשוט קשה לך לשמוע (לקרוא) את האמת, בשל אותו קשר מסתורי בינך ובין ערוץ השחיתות ועובדיו. בעיני זה מבזה שיש אוהדים אמיתיים של פורמולה 1 שלא מוחים נמרצות נגד השידור הזה.
|
| ב' מרץ 29, 2010 12:30 am |
|
 |
|
liran b
דוקטור F1
|
אמרתי את זה בעבר אני חושב , בועז ואני חברים. יוצא לנו לדבר הרבה על התחום הזה (פורמולה) וגם על השידורים. ככה שזה ממש לא קשר מסתורי. (ד"א אין לי קשר לערוץ הספורט ) עכשיו למשהו אחר : אתה מצפה שיהיה פה שידור ברמה של BBC או RTL ומצטער להגיד לך זה לא יקרה פה לעולם. מסיבה אחת פשוטה , הפורמולה 1 בארץ הוא ענף ספורט נישה אפילו הנישה של הנישה. בגרמניה ובריטניה הוא ענף ספורט מרכזי. זה למה אתה מקבל בארץ אולפן ליגת אלופות מושקע מאוד , או אולפן מכבי בכדורסל מושקע מאוד. הפורמולה 1 בישראל לא יקבל בחיים את המשאבים שיש לכדורגל / סל. אני מקווה שבזה נסגור את העניין הזה , כי אם את זה לא יבינו פה אז יש לנו בעיה אחרת.
בנוגע לשדר , אין לצערנו מי שיחליף אותו , ובועז לבד לא יכול להחזיק שידור, מה לעשות הוא גם בן אדם. אם מישהו זכור פה את השידור של נדב יעקובי ובועז ממונקו לפני כמה שנים , אני אמרתי לבועז לא פעם ולא פעמיים : תשאירו את נדב הבחור יודע משהו על פורמולה , הקול שלו טוב יותר והוא לא מתפרץ. משיקולים כאלו ואחרים זה לא קרה. שנה שעברה ניסו להביא את רן מלובני לשדר וזה ממש אבל ממש לא היה הצלחה גדולה. אז נשארנו עם אילדיס. אם יש לך שדר (לא פרשן) שדר אחר תגיד לנו.
עכשיו הפוסט של ניר הוא אולי טוב מקצועית (ועל זה אני לא מערער) אבל נכתבו שם השמצות , הכפשות , רפש , ואתה יודע היטב את דעתי על ניר. מצטער הכפשות ורפש שכזה מקומם לא באתר הזה. אם אנשים מקבלים את הטור שלו בשיוויון נפש אז יש לנו בעיה רצינית.
ואם יש לך בעיה עם המיקום של השידור : לך תפנה למנכ"ל ערוץ הספורט שקבע את זה ממש לא לבועז או לא לאילדיס.
הגיע הזמן שאנשים יגידו תודה שיש לנו במדינה שידורי פורמולה 1 למרות שהספורט הזה הוא כלום ושום דבר בארץ (בהשוואה לענפים אחרים).
|
| ב' מרץ 29, 2010 2:53 am |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
liran b בקר טוב - חג שמח קראתי בעיון את התייחסותך. לאמור תודה...? הריני כותב: תודה. למי בדיוק ? לכולנו... כל מי שתורם את חלקו הצנוע למען המדינה ובממלכתיות. לפחות כמו כל אירופאי או אמריקאי במדינתו. אני מוכן לשלם מחיר טוב לכול מי "שיביא " לי את השידורים שבהם אני חפץ. אני בפרוש מוכן לשלם מאות שקלים לכול שידור מרוץ F1 בערוץ פתוח !!! ללא כול שדרן "קשקשן" ואת הפרשנות אני משאיר רק לעצמי. שיטה זו כבר מיושמת בגרמניה ואין ספק שתהיה כאן בעתיד ,שכל צופה יבחר לו את התצורה המתאימה לו אישית. העלתי כאן בעיה שיש לי: 1. החשכת ערוצים של תחנות זרות 2. כפייה בלתי נסבלת של קריינות (לטעמי) המפריעה לי בהנאת הצפייה.
אכן כך, אין הרבה להוטים לסוג ספורט זה וצפייה דרך מסכי טלוויזיה כאן בישראל. במקרים כאלה מתאגדים יחידים לעמותות, מועדוני חברים וארגונים. לדוגמא : הצלילה הספורטיבית, מאז1973 הוסמכו כ..150,000 צוללים וכיום יש 40 בתי ספר לצלילה.
צניחה חפשית: הרבה פחות, אולי 2 מרכזי צניחה.
אופני הרים: 80,000 רוכבים
נהגי מירוצים: נו....אתה יודע.
כמה ישראלים נוסעים למרוץ F1 אחד בשנה ?...... בכול שנות השמונים ןתחילת שנות ה 90 נסעתי פעם אחת בכול שנה. וכיום: אני מוכן לשלם הרבה פחות, צפייה במסכי פלאזמה עם מערכת סטריאו .... אך מישהו "מתערב" לי בפנים, מרעיש ומקלקל לי את החוויה.
במידה, ויהיו איתי עם סבלנות עוד תומכים, לא בכדי"לקטר" אלא לדרוש , אולי נגיע לאיכות שידור חפשית וטובה. השידור נועד לנו, לא לנפח אגו של איזו דמות. אותו קריין כנראה טוב וממלא את תפקידו בנישות אחרות, אך זה לא ענייני. בכול זאת, תודה על ההתייחסות, ונקווה לטוב / איכותי יותר.
חג שמח רמי
|
| ב' מרץ 29, 2010 9:54 am |
|
 |
|
liran b
דוקטור F1
|
בקיצור שיהיה חג שמח לכולנו , ורמי כמו שאמרתי אני אעביר את הנושא הזה ונקווה לטוב.
|
| ב' מרץ 29, 2010 11:42 am |
|
 |
|
מי מחובר |
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 0 אורחים |
|
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
|
|