|
ג' ספטמבר 07, 2010 5:59 pm
|
הצג נושאים ללא תגובות | הצג נושאים פעילים
חרם על ערוץ 5+ LIVE למען השבת תכני הספורט המוטורי לערוצי 5
| מחבר |
הודעה |
|
Haber_Nir
טורו רוסו
|
 חרם על ערוץ 5+ LIVE למען השבת תכני הספורט המוטורי לערוצי 5
שלום לכולם. לאחרונה ראיתי שנהיה זליגת תכנים לערוצי התשלום (5+ live) במיוחד שידורי ספורט מוטורי בינהם פורמולה -1 . אם הינכם בעד חרם זה למען השבת התכנים לערוצי 5 ו 5+ בבקשה הגיבו כאן.
רב תודות. ניר.
_________________ "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט אינשטיין
|
| ש' מרץ 13, 2010 1:34 pm |
|
 |
|
IdanMclaren
טורו רוסו
|
 Re: חרם על ערוץ 5+ LIVE למען השבת תכני הספורט המוטורי לערוצי 5
זה פשוט ביזיון מה שקורה. זה לא יתכן הדבר הזה. ועוד מחשיכים לנו את RTL (לפחות כך בהוט) - למה?! כי אני חייב לשלם כדי לצפות בF1 כשיש אלטרנטיבה גרמנית? נמאס כבר מכל הערוצים בתשלום - לספורט1 ו-2 אני משלם כי אין לי ברירה (אוהד שרוף של יונייטד), אבל לזה לעולם לא אכנע - גם אם אצטרך להפסיד את העונה הזו.
| ש' מרץ 13, 2010 1:43 pm |
|
 |
|
נטע
פורס אינדיה
|
סתם חארות.
|
| ש' מרץ 13, 2010 2:21 pm |
|
 |
|
LiorL
טויוטה
|
IdanMclaren כתב: זה פשוט ביזיון מה שקורה. זה לא יתכן הדבר הזה. ועוד מחשיכים לנו את RTL (לפחות כך בהוט) - למה?! כי אני חייב לשלם כדי לצפות בF1 כשיש אלטרנטיבה גרמנית? נמאס כבר מכל הערוצים בתשלום - לספורט1 ו-2 אני משלם כי אין לי ברירה (אוהד שרוף של יונייטד), אבל לזה לעולם לא אכנע - גם אם אצטרך להפסיד את העונה הזו. Never give up... +1 אגב, מישהו יודע מה בדיוק לשון החוק? אני מתכוון לטלפן להוט (...) ולדרוש את הזכויות שלי. אני צריך עזרה עם איזה ניסוח בדיוק אני "נופל" על השירות שלהם. תודה ליאור.
_________________ ...I never finish anyth
|
| ש' מרץ 13, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
Yosi_A
פורס אינדיה
|
יש שירשור ארוך בנוגע לכל הנושא של השידורים.. ואני מזכיר למי שלא ראה את העצומה (אומנם אני בספק אם היא תעזור אבל לכו תדעו) http://www.atzuma.co.il/formula1
|
| ש' מרץ 13, 2010 3:34 pm |
|
 |
|
Haber_Nir
טורו רוסו
|
Yosi_A כתב: יש שירשור ארוך בנוגע לכל הנושא של השידורים.. ואני מזכיר למי שלא ראה את העצומה (אומנם אני בספק אם היא תעזור אבל לכו תדעו) http://www.atzuma.co.il/formula1מצטער לא שמתי לב. מציע שתפרסמו את זה בכל חור הניתן לפרסם .
_________________ "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט אינשטיין
|
| ש' מרץ 13, 2010 3:42 pm |
|
 |
|
liran b
דוקטור F1
|
LiorL כתב: IdanMclaren כתב: זה פשוט ביזיון מה שקורה. זה לא יתכן הדבר הזה. ועוד מחשיכים לנו את RTL (לפחות כך בהוט) - למה?! כי אני חייב לשלם כדי לצפות בF1 כשיש אלטרנטיבה גרמנית? נמאס כבר מכל הערוצים בתשלום - לספורט1 ו-2 אני משלם כי אין לי ברירה (אוהד שרוף של יונייטד), אבל לזה לעולם לא אכנע - גם אם אצטרך להפסיד את העונה הזו. Never give up... +1 אגב, מישהו יודע מה בדיוק לשון החוק? אני מתכוון לטלפן להוט (...) ולדרוש את הזכויות שלי. אני צריך עזרה עם איזה ניסוח בדיוק אני "נופל" על השירות שלהם. תודה ליאור. אתה מוזמן להרים טלפון עד מחר להוט , לייס , ולדרוש את הזכויות שלך , אתה מודע לזה שהם ישימו עליך קצוץ? הרי החוק מדבר על ערוץ הספורט לא ייס או הוט , אין להם יד ורגל בזליגת תכנים זה לא שהם קבעו איפה זה ישודר , הם רק מפיצים את השידור לכל בית בישראל. דווקא פה הבעיה לא של ייס ולא של הוט. ככה שאת הזכויות שלך תדרוש ממועצת הכבלים והלוויין שאחראית על תוכן השידורים בערוצים השונים ועל כך שלא יהיו זליגת תכנים.
|
| ש' מרץ 13, 2010 4:35 pm |
|
 |
|
Haber_Nir
טורו רוסו
|
liran b כתב: LiorL כתב: IdanMclaren כתב: זה פשוט ביזיון מה שקורה. זה לא יתכן הדבר הזה. ועוד מחשיכים לנו את RTL (לפחות כך בהוט) - למה?! כי אני חייב לשלם כדי לצפות בF1 כשיש אלטרנטיבה גרמנית? נמאס כבר מכל הערוצים בתשלום - לספורט1 ו-2 אני משלם כי אין לי ברירה (אוהד שרוף של יונייטד), אבל לזה לעולם לא אכנע - גם אם אצטרך להפסיד את העונה הזו. Never give up... +1 אגב, מישהו יודע מה בדיוק לשון החוק? אני מתכוון לטלפן להוט (...) ולדרוש את הזכויות שלי. אני צריך עזרה עם איזה ניסוח בדיוק אני "נופל" על השירות שלהם. תודה ליאור. אתה מוזמן להרים טלפון עד מחר להוט , לייס , ולדרוש את הזכויות שלך , אתה מודע לזה שהם ישימו עליך קצוץ? הרי החוק מדבר על ערוץ הספורט לא ייס או הוט , אין להם יד ורגל בזליגת תכנים זה לא שהם קבעו איפה זה ישודר , הם רק מפיצים את השידור לכל בית בישראל. דווקא פה הבעיה לא של ייס ולא של הוט. ככה שאת הזכויות שלך תדרוש ממועצת הכבלים והלוויין שאחראית על תוכן השידורים בערוצים השונים ועל כך שלא יהיו זליגת תכנים. תרשה לי להצטרף לדברים של עידן . אני רוצה לדעת גם כן מה קורה במצב שאני רוכש ערוץ למשל RTL ׁ(שאני לא חושב שהוא ערוץ ספורט) האם מגיע כל תוכן הערוץ? יש מישהו כאן שיודע את החוק המדויק בעניין זה? ומצטער שגלשתי מהנושא.
|
| ש' מרץ 13, 2010 4:46 pm |
|
 |
|
chiko_b
פורס אינדיה
|
מי שהחליט להעביר את השידור ל5+ live הוא אידיוט מושלם למה? הוא קיבל 10 לקוחות חדשים והפסיד חצי מהצופים האדוקים של מרוצי פורמולהץ הקפיטליזם החזירי במיטבו.
|
| ש' מרץ 13, 2010 9:13 pm |
|
 |
|
bolila
דוקטור F1
הצטרף: ו' מאי 20, 2005 2:32 pm הודעות: 753 מיקום: קיבוץ שפיים ............ שם אמיתי : שגיא רם-נוף
|
ההיגיון שלי אומר שאם אתה משלם בניפרד אל RTL אז אסור להם להחשיך אותך , אבל אם RTL זה חלק מחבילת בסיס אז זכותם !!!
אני סגור מכל הכיוונים ,לא 5+ לא LIVE וגם את RTL מחשיכים לי ...
ניסיון ראשון : אני מוריד בטורנט את המקצה דרוג ובינתיים קצב 80-100 KBS
למחר עד המירוץ אולי נראה את המיטב (-:
יש לי ערוץ 5 אבל ממש לא מתכנן לראות ב 24:15 עד 2:00 בלילה ...גם לא את המרוץ !
|
| ש' מרץ 13, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
שסק
פורס אינדיה
|
ללקוחות יס: להתקשר ולבקש להתנתק בגלל שהתוכן עבר. לי האיומים עזרו ופתחו לי את RTL בחינם (הגרמנית קצת מציקה, גם האובר-התלהבות מווטל ושומאכר, אבל אפשר להתגבר). בהצלחה.
|
| א' מרץ 14, 2010 8:47 pm |
|
 |
|
שמר
טורו רוסו
|
אם מישהו בנה על עזרה ממועצת הכבלים והלווין (או איך שלא קוראים להם) אז בבקשה, הרי לכם פנייה (דרך האתר של משהת"ק) ותשובה (סטנדרטית, אני מניח):משרד התקשורת לכבוד: שמר שלום רב, הריני להשיב לפנייתך: נושא הפנייה: טלוויזיה בכבלים ובלווין תאריך הפנייה: 14/03/2010 שם הפונה: שמר תוכן הפנייה: הפנייה היא בקשר לשידור מירוצי פורמולה 1 בחברת YES. מלכתחילה היו השידורים הנ"ל פתוחים לקהל בערוץ RTL הגרמני. עם הזמן נוסף שידור בערוץ הספורט ו/או 5+ (כלומר ערוצים פתוחים). לפני כשנתיים החליטו בחברת YES להוריד את ערוץ RTL בתואנה שהערוץ הפסיק לשדר. לאחר זמן קצר התברר שהדבר לא נכון, אבל החברה החליטה לגבות תשלום בנפרד על אותו ערוץ, למרות שמחיר חבילת הבסיס (בו היה הערוץ כלול לפני כן) לא הוזל בהתאמה. נאלצתי להסתפק בשידור בערוץ הספורט, ולא מבחירה. כעת הגדילה חברת YES (יחד עם ערוץ הספורט) והעבירה את שידורי הפורמולה 1 לערוץ בתשלום (5+ LIVE) ובכך נמנעת ממני האפשרות לצפות בשידורים לחלוטין (ללא תוספת תשלום, כמובן). כמובן שזו לא הפעם הראשונה בה מתאפשרת זליגת תכנים מהערוצים הפתוחים של ערוץ הספורט לערוצים בתשלום, צאו וראו את לוח השידורים של ערוץ 5 אשר רוקן לחלוטין מתוכנו לעומת שנים קודמות. אבקש את טיפולכם הדחוף במניעת זליגת התכנים הנוספת הזו, או לחילופין לפעול להוזלה בדמי המנוי עקב הורדת תכנים וערוצים עליהם שילמתי ואני עדיין משלם. בתודה מראש שמר. תשובת משרד התקשורת: כ"ח כסלו, תש"ע 15 דצמבר, 2009 שמר שלום רב, מאשרת בתודה קבלת פנייתך ומתכבדת להשיבך כדלקמן: באוקטובר 2010 המועצה קבעה את מדיניותה בנושא שידור אירועים חיים בערוצי ספורט בתשלום. במסגרת מדיניותה, המועצה עיבתה את מפרט התכנים שיש לשדר בערוץ 5 וכן קבעה מפרט תכנים מחייב לערוץ 5+. עוד קבעה המועצה כי תנאי לשידורם של משחקים חיים מענפי הכדורגל, כדורסל וטניס בערוץ לייב הינו העברת המשחקים האטרקטיביים ממפעלים אלה לחבילת הבסיס ולערוץ 5+. המועצה לא חייבה שידור אירועי מפעל הפורמולה בחבילת הבסיס ובערוץ 5+. יחד עם זאת, עפ"י מדיניות המועצה יש לשדר שידורים חוזרים בחבילת הבסיס של כל האירועים החיים אשר שודרו בלייב. באשר להחשכת שידורי מירוץ הפורמולה בערוצים הזרים המשדרים אותו: 1. סעיף 6כה לחוק התקשורת (בזק ושידורים), התשמ"ב – 1982 (להלן: "חוק התקשורת") מונה רשימת שידורים אשר על בעל רשיון לשידורי כבלים חל איסור לשדרם: "בעל רשיון כללי לשידורי כבלים לא ישדר שידורים – ... (5) שיש בהם משום הפרת זכות יוצרים או זכות מבצעים על פי כל דין". 2. על פי פסיקת בית המשפט העליון בדנ"א 6407/01 ערוצי זהב ושות' ואח' נ' Tele-Event ltd, העברה בשידור משני של שידור אשר גורם אחר רכש רשיון לשידורו בישראל, מהווה הפרת זכות היוצרים של בעל זכות השידור, ולפיכך עומדת בניגוד לסעיף 6כה לחוק התקשורת ולסעיף 2(5) לכללי התקשורת (בזק ושידורים) (בעל רשיון לשידורים), התשמ"ח – 1987. 3. נוכח האמור המועצה אינה יכולה לחייב את חברות הכבלים והלוויין להפר את הוראות הדין, כפי שנקבעו בפסיקת בית המשפט העליון ולכן אין בכוונתה להתערב בסוגיה זו. בכבוד רב , מירב שטרוסברג-אלקבץ מנהלת תחום הגנה על הצרכן
ובתרגום לעברית - זו הבעייה שלך, אנחנו לא מתכוננים לנקוף אצבע. אימפוטנטים. 
|
| ב' מרץ 15, 2010 1:06 pm |
|
 |
|
scialom
Site Admin
|
שמר הבעיה שאנשים חושבים שהרשויות נמצאות כדי להגן על האזרח. זו טעות יסודית שמלמדים אותך בשיעורי תיכון ובאמת ובתמים רוצים שתאמין לשטות הזאת. הרשויות נמצאות כדי להגן על בעלי ההון ועל התאגידים. ואם מישהו במקרה שוכח את העובדה הזאת הוא מקבל תזכורת מיידית.
לכן אין טעם לכתוב מכתבים אליהם כי אתה לא מעניין אותם. הברירה היחידה שיש בידנו היא להתנתק. ויפה שעה אחת קודם.
|
| ב' מרץ 15, 2010 1:47 pm |
|
 |
|
Haber_Nir
טורו רוסו
|
עצוב מאוד .
נשאר רק שאלה קטנה .מה רשום בחוזה שבין הלקוח לבין חברות הכבלים/הלווין לגבי תוכן ערוץ שנרכש (אני לא מדבר על הזכויות היוצרים והסכמים שבין ספרוט5 לחברות הכבלים) . ואם אכן ישנו חוזה שחברות הכבלים התחייבו לשדר את כל תוכנו של הערוץ (מה שממש נראה בלתי אפשרי לקיום סעיף שזה אבל עדיין) האם הם לא מפרים חוזה ??הרי הם נכנסו לפלונטר של זכויות יוצרים ואם הם הפרו אותו זה אשמת חברת הכבלים מה שהם ורק הם צריכים לספק פתרון ולא שום חברה אחרת .אז האם קיים כזה סעיף?
|
| ב' מרץ 15, 2010 2:48 pm |
|
 |
|
kambrosia
פורס אינדיה
|
הפיתרון המסתמן הוא צלחת לווין פרטית !
מי יודע אולי יפתחו בפנינו אופקים חדשים ונוותר גם על שירותי הוט, יס והמועצה לשידורי כדורגל וכדורסל בשידורים חוזרים.
|
| ב' מרץ 15, 2010 7:41 pm |
|
 |
|
Croc
פורס אינדיה
הצטרף: א' יולי 03, 2005 4:43 pm הודעות: 23 מיקום: פתח תקוה
|
בדיוק כך - יש היום אלטרנטיבות לעלאק "מונופול" שלהם. רשת האינטרנט מביאה לנו תכנים באיכות גבוהה ובמהירות סבירה בהחלט. כולל F1.
תודה תודה לכם ערוץ 5 שדחפתם אותי לקיר ואילצתם לחפש חלופות - אחרת עוד שנים רבות הייתי ממשיך לסבול את שידורי F1 ירודים שלכם.
שלום לכם ולא להתראות, גנאדי
|
| ב' מרץ 15, 2010 8:43 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
שלום רב לגולשים. בתחילת שנות ה-70 הייתי נהג מירוצים של formula-v בהולנד. כמוכן אני בידידות עם ג'ודי שכקטר, מי שהיה אלוף F1 1979 - פרארי.
מה שקורה כאן עם השטלתנות חסרת הרסן זה מביא את אירן לכאן. חסימת והחשכת ערוצים על ידי בעלי השליטה. דיברתי והקלטתי את השיחה עם RTL גרמניה. לדבריהם: הם שידרו את מרוץ F1 ישירות וללא כל חסימה ובחינם לכל לקוחותיהם בעולם.. חסימת RTL על ידי שתי חברות הכבלים זו שערוריה ! אני שילמתי עבור הערוצים הגרמניים כל השנה רק בכדי לצפות במירוצי F1 בכל עונה ב RTL. למעשה איני יכול לסבול את הקשקשנות של מנחי המירוץ בעברית. הם מקשקשים כל הזמן, לפעמים שטויות וככלל: נהמת המנועים מהנה יותר את חובבי מירוצי המכוניות הדיבור שלהם הוא מעיק ומעצבן. לסיכום: אל לנו לוותר בעניין זה. חסימת ערוצים והחשכתם הנם מתאימים למדינות חשוכות. לא יתכן כי הזכיין יגרום לחסימת ערוץ אקטואליה (RTL) כי קיבל זיכיון בערוץ ספורט.
לא לוותר !!!
בברכה רמי
|
| ב' מרץ 15, 2010 8:56 pm |
|
 |
|
motimv
פורס אינדיה
|
היי חברה קוראים לי מוטי ואני שרוף על פורמולה 1 כמו כן אני בעלים של בר שכונתי בהרצליה ואני מוכן אם תתגבש קבוצה מספיק גדולה מעל ל-15 איש לפתוח את הבר בכל יום מירוץ ולשדר אותו על המסך באם ימצאו מספיק חברים אני אשמח הטלפון שלי 0547404234
|
| ב' מרץ 15, 2010 9:07 pm |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
מירב שטרוסברג-אלקבץ מנהלת תחום הגנה על הצרכן
גבירתי הנכבדה:
התיחסותך רצינית אך אומללה, מראה לנו כי המרחק מאירן הנו ממש קצר: החשכת ערוצים. אי יכולתך והאנמיות שממכתבך המנומק מציב אותנו כחבורה של הדיוטות (אידיוטים) - הון / שלטון ועדר טועה. בעל זיכיון בערוץ ספורט שמסוגל לחסום ערוץ אקטואליה זר ...זוהי עוצמה בלתי מרוסנת ואומללה. מה שזה יוביל: ? לכאוס מוחלט - הקמת ערוצים פירטיים, התחברות לאנטנות פרטיות ונקווה לסיום תקופת שלטון העריצות של הזכיינים הלוואי במהרה. אין אנו רואים בכם גוף לוחם אלא אדישות לתקנות מעוותות מעולם ישן. מה שמשאיר אותנו חבורת אווזים - עד ליום שאנו נקראים לנשק..מלחמות ישראל. עד אז: נמשיך לבלוע רוק או שלא נוותר.
תודה לתגובתך
בברכה רמי
|
| ב' מרץ 15, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
שמר
טורו רוסו
|
scialom כתב: שמר הבעיה שאנשים חושבים שהרשויות נמצאות כדי להגן על האזרח. זו טעות יסודית שמלמדים אותך בשיעורי תיכון ובאמת ובתמים רוצים שתאמין לשטות הזאת. הרשויות נמצאות כדי להגן על בעלי ההון ועל התאגידים. ואם מישהו במקרה שוכח את העובדה הזאת הוא מקבל תזכורת מיידית.
לכן אין טעם לכתוב מכתבים אליהם כי אתה לא מעניין אותם. הברירה היחידה שיש בידנו היא להתנתק. ויפה שעה אחת קודם. חלילה לי מלהאמין בדברי הכפירה הללו. למען האמת, הופתעתי מעצם העובדה שהיא טרחה לענות לי (אמנם מתשובה מוכנה, כל מה שהיה לה או לעוזר/ת שלה לעשות זה רק העתק והדבק לשם, אבל בכ"ז - יפה שהתפנו מעיסוקיהם החשובים (  ) וענו לי בתוך יום. אגב, קצת צעקות על יס החזירו לי את RTL במחיר זהה. כל עוד הילדים צופים בערוצים שלהם, אני עדיין איתם. ברגע שיגדלו - תאמינו לי שלהתקין צלחת לטלוויזיה זו ממש לא בעייה בשבילי, אחרי דברים כאלה: 
|
| ב' מרץ 15, 2010 10:00 pm |
|
 |
|
orang
פורס אינדיה
|
חברים יקרים בעוד פחות מחודש מתחילה עונת ה- MOTO GP , מה יהיה אז ? ישדרו אותו בעוד ערוץ נוסף בתשלום ? אז מה יוצא לחובבי הספורט ? כדורגל בתשלום, מירוצי מכוניות בתשלום, מירוצי אופנועים בתשלום, לאן נגיע ? אגב, אני לא יודע מה דעתכם, אבל נדמה לי שיורוספורט דומה היום מאוד לערוץ 5 הנוכחי, לא כדורגל, לא מרוצי אופנועים, לא מרוצי מכוניות, רק סקי, סנוקר, וכל מיני ענפי ספורט שהשד יודע מי צופה בהם... ובנימה אישית, מתגעגע לימים בהם צפיתי במירוצים בערוץ יורוספורט ובערוץ סטאר ספורט וזיפזפתי בניהם לסירוגין בהתאם לפירסומות... בעצב...אורן גוזי
|
| ב' מרץ 15, 2010 11:29 pm |
|
 |
|
Croc
פורס אינדיה
הצטרף: א' יולי 03, 2005 4:43 pm הודעות: 23 מיקום: פתח תקוה
|
ramy1 כתב: מה שקורה כאן עם השטלתנות חסרת הרסן זה מביא את אירן לכאן. חסימת והחשכת ערוצים על ידי בעלי השליטה. דיברתי והקלטתי את השיחה עם RTL גרמניה. לדבריהם: הם שידרו את מרוץ F1 ישירות וללא כל חסימה ובחינם לכל לקוחותיהם בעולם.. חסימת RTL על ידי שתי חברות הכבלים זו שערוריה ! אני שילמתי עבור הערוצים הגרמניים כל השנה רק בכדי לצפות במירוצי F1 בכל עונה ב RTL.
רמי, את RTL מחשיכים רק ב-HOT. ב-YES לא. איכות שידור זוועתית שבא לי להקיא. ולגבי החשכה בכלל - יש איזה תקדים משפטי של זכויות שידור וכו' שמאפשר להם את זה. כך לפחות הם אומרים שם בשמרד התקשורת.....
|
| ג' מרץ 16, 2010 12:03 am |
|
 |
|
ramy1
פורס אינדיה
|
ב YES משדרים באותה שעה את המירוץ מ 2009 ... זוהי חסימה.
|
| ג' מרץ 16, 2010 12:08 am |
|
 |
|
Yosi_A
פורס אינדיה
|
טוב מהמועצה הבזויה הזאת לא באמת ציפינו למשהו.. גנאדי אני בהחלט איתך עם מה שאמרת, אני שוקל במקום להיאבק בערוץ הספורט לשלוח להם מכתב תודה אחרי שראיתי את השידור של ה bbc אומנם לא בשידור ישיר ונאלצתי לחכות עד היום כדי לראות (מילואים  ) ורק מהשידור המוקדם לפני המירוץ נשמטה לי הלסת. דרך אגב, אם מישהו צריך עזרה עם ההורדה של המירוצים אשמח לעזור.
|
| ג' מרץ 16, 2010 1:39 am |
|
 |
|
laskers
פורס אינדיה
|
אנשים- חייבים להמשיך להפעיל לחץ על כל מי שרק אפשר, לא לוותר למי שמזלזלים בו כל כך. התשובה המפגרת של המועצה ע"י גברת מירב שטוסברג פוגעת באינטלגנציה של כל בן אנוש. יש להם מילה חדשה במקום חוקים, תקנות, החלטות והוראות: והמילה היא "מדיניות" ע"י המילה הזאת הם בוחשים אותנו. ה"מדיניות" שלהם קשיחה כנגד הצרכנים וגמישה בעד ערוץ הספורט. ה"מדיניות" שלהם היא בעד זליגת תכנים באופן מפורש. חייבים לקבל מהם הסברים נוקבים - מדוע הם מאפשרים את זליגת התוכן??? הגב' שטרוסברג מירב נושאת שם תואר של מנהלת הגנת הצרכן.....היא מנהלת את הצרכנים איך לשלם כסף וכמה שיותר לערוץ השחיתות. אני לא מתייאש וממשיך להפציץ אותם במכתבים: ניצן חן, שטרוסברג מירב, עו"ד שרון שמש, עו"ד דורלי אלמגור (מנהלים במשרד התקשורת ובמנהלת הסדרת השידורים) משה כחלון שר התקשורת (מגיע לעוזרו האישי). חברי כנסת שפעלו בעבר נגד זליגת תכנים, כגון- יואל חסון. להלן נוסח מכתב תגובה ששלחתי לאחר קבלת התשובה המרתיחה שלהם. אם כולם ימשיכו להטריד אותם במכתבים, פקסים, טלפונים ושאלות- אולי משהו זוז, אולי ידונו מחדש.... צריך ללחוץ במיוחד על לשכת השר- להציף אותם במכתבים, רק לחץ יבא תוצאות.
15 במרץ 2010
לכבוד משרד התקשורת המועצה לשידורי כבלים ולשידורי לווין יפו 23 י-ם 91999 עבור הגב' מירב שטרוסברג אלקבץ בפקס': 02-6702273
א.ג.נ. הנדון: שידורי מירוצי פורמולה 1 לעונת 2010 בערוץ 5 + LIVE
1. קיבלתי בתדהמה תשובתך בדואר האלקטרוני כדלהלן: תשובת משרד התקשורת: כ"ח כסלו, תש"ע 15 דצמבר, 2009
שלום רב,
מאשרת בתודה קבלת פנייתך ומתכבדת להשיבך כדלקמן: באוקטובר 2010 המועצה קבעה את מדיניותה בנושא שידור אירועים חיים בערוצי ספורט בתשלום. במסגרת מדיניותה, המועצה עיבתה את מפרט התכנים שיש לשדר בערוץ 5 וכן קבעה מפרט תכנים מחייב לערוץ 5+. עוד קבעה המועצה כי תנאי לשידורם של משחקים חיים מענפי הכדורגל, כדורסל וטניס בערוץ לייב הינו העברת המשחקים האטרקטיביים ממפעלים אלה לחבילת הבסיס ולערוץ 5+. המועצה לא חייבה שידור אירועי מפעל הפורמולה בחבילת הבסיס ובערוץ 5+. יחד עם זאת, עפ"י מדיניות המועצה יש לשדר שידורים חוזרים בחבילת הבסיס של כל האירועים החיים אשר שודרו בלייב. אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.
בכבוד רב , מירב שטרוסברג-אלקבץ מנהלת תחום הגנה על הצרכן
2. בכותרת תשובתך מופיע התאריך 15 דצמבר 2009 (כך מופיע גם אצל אחרים שקיבלו תשובה זהה), העניין מוזכר על ידי וחשיבותו רבה, שכן הוא מסביר את אי רצינות התשובה ואי התייחסותה לתוכן הפניה, מדובר בתשובה משוכתבת בצורה לא מוצלחת ולא מושלמת או העתקה של תשובה שניתנה בנושא זה או אחר בדצמבר 2009. העניין מצביע על זלזול בפונה וחוסר נימוס בסיסי. בנוסף, אוקטובר 2010 עוד לא הגיע.
3. מתי ואיפה פורסמה המדיניות? באופן רשמי? האם היא כתובה? והאם תוכלי להעביר לי בכתב את ה"מדיניות" שנקבעה ע"י המועצה?
4. לא ברור, מהו הקשר בין עיבוי המפרט וענפי הכדורגל, סל וטניס לעניין המפעל המדובר, מדוע תשובתך עוסקת בעניין שלא פניתי בקשר אליו?
5. איפה והאם כתוב ב"מדיניות" שאין חובה לשדר מפעל הפורמולה בחבילת הבסיס והערוץ 5+ ושאפשר ל"הזליג" תוכן זה לערוץ בתשלום? האם אי התייחסות ב"מדיניות" למפעל הינה בבחינת נתינת אישור לזליגת תוכן? האם זאת קביעה או פרשנות שלכם?
6. תוכן תשובתך "היא הנותנת"- טענתנו היא בדיוק על כך שהמועצה לא מחייבת שידור המפעל בחבילת הבסיס והערוץ 5+, ולא ברור למה הינך חוזרת על כך? האם אתם מבינים שזו בדיוק הבעיה? שאתם תומכים בזליגת תוכן לערוץ בתשלום וה"מדיניות הזאת היא לא חוקתית ולא בגדר הגנה על הצרכן?
7. האם ה"מדיניות" לקחה בחשבון או בכלל התייחסה לכך שבמשך שנים מספר מפעל משודר בחבילת הבסיס והערוץ 5+?
7. האם בכך שה"מדיניות" לא התייחסה כלל לעניין מפעל הפורמולה, אלא רק ל-3 ענפים, לא ניתן להסיק הפוך כי המצב יישאר כמו שהוא וההחלטות הקודמות מחייבות?
9. האם אתם מבינים שאינכם ממלאים תפקידכם הציבורי נאמנה בכך שאתם לא מגינים על הצרכן וכן מגינים בחירוף נפש על בעל השררה והממון?
10. האם ניתן ובסמכותכם לשנות את ה"מדיניות" בנושא? או להוסיף כללים והבהרות ל"מדיניות" בקשר לענפי ספורט נוספים ובקשר למניעת זליגת תוכן נוסף? האם אתם מוכנים לשנות ה"מדיניות" או לפחות לדון מחדש בפורום מתאים ולמנוע זליגת התוכן בעונת שידורי פורמולה 1 הנוכחית?
11. אבקש לקבל התייחסותכם המלאה לתוכן פניותי הקודמת והנוכחית ובכתב, ולא לשלוח לי תשובה מתחמקת (בעלת נוסח אחיד כמו לכל הפונים), לשקול שוב את מדיניותכם בעניין זליגת התוכן, שלא להמשיך ולהתלות בהחלטה לגבי ענפים אחרים שאינם קשוים ולנסות ולייצג באמת את הצרכנים ולא את ערוץ הספורט.
מצ"ב פנייתי אליכם בכתב מיום 14.310. תוכן פנייתי במייל מיום 13.310: האם אתם או המועצה לשידורי לוין וכבלים הייתם מודעים לכך שערוץ הספורט מזליג את שידורי מרוצי הפורמולה 1 מערוץ 5 לערוץ לייב? כל השנים המירוצים שודרו בערוצים 55 ו- 56. מדובר בהזלגה ובפגיעה קשה , זלזול באוהדי הענף. מדובר בפגיעה בציבור הולך וגדל בארץ המתענין בספורט מוטורי בינלאומי המהווה את אחד מענפי הספורט הפופולריים בעולם כולו. אנו מבקשים את טיפולכם הדחוף ע"י המועצה למנעת המשך הזליגה והזלזול. מדובר באזלת יד ופשיטת רגל של הרגולטור מול אנשי ההון והכח הכלכלי.
בכבוד רב,
דרור
העתק: שר התקשורת מר משה כחלון- בפקס': 02-6240029 מר ניצן חן- יו"ר המועצה לשידורי כבלים ולווין, בפקס': 03-5198141 עו"ד דורלי אלמגור- מנהלת מינהלת הסדרת השידורים לציבור בפקס'- 03-5198141
|
| ג' מרץ 16, 2010 1:46 am |
|
 |
|
מי מחובר |
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 0 אורחים |
|
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
|
|