ג' ספטמבר 07, 2010 5:52 pm

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 
 שלום לכולם !!! 
מחבר הודעה
טורו רוסו
סמל אישי של המשתמש

הודעה שלום לכולם !!!
אהלן זה אני אור, אני עוד מופתע לחלוטין שהמנוי שלי קיים...
לא גלשתי כאן למעלה מ- 3 שנים בהן הייתי בחול, חזרתי ארצה והתגעגעתי כל כך לכולם כאן. ובעיקר למירוצים ובכלל לאתר שהייתי מעביר בו הרבה שעות בגיל העשרה, הזמן חולף... היום אני בן 24 מי היה מאמין כשנכנסתי לכאן בגיל 16 או אפילו 15 שזה יהיה כל כך לעד :P
ממש מרגש לראות שאותם חברים עדיין קיימים ועדיין עוקבים באדיקות אחרי מיקה האקינן וחבריו...
אני חייב לציין שיש לי חור גדול ופער אדיר להשלים... וזה עצוב לי שאני לא יודע מה קורה בספורט שאני כל כך אוהב.
אני בכל אופן שמח לחזור לכאן אני אשתדל לקרוא לעקוב ללמוד ובעיקר להשלים פערים, אבל אל תגכחו מהשאלות שלי מיכוון שאני כרגע ממש כמו עולה חדש, הריי בפורומלה 1 עובדים על פי הרייטינג ומשנים כל שני וחמישי את החוקים כדיי ליצור מתח.
בגדול... שמח להיות כאן שוב איתכם ומקווה להיכנס לתלם...:)

אור

ה' מרץ 11, 2010 9:28 pm
פרופיל אישי ICQ
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

הודעה Re: שלום לכולם !!!
אני צריך חובש דחוף :shock:

ה' מרץ 11, 2010 11:51 pm
פרופיל אישי אתר
Site Admin
סמל אישי של המשתמש

חשבתי עליך שכתבתי את הכתבה על 10 שנים באתר. אני לא מאמין שאתה בן 24. איפה גרת בחול? ומה אין שם אינטרנט או טלוויזיה לראות פורמולה 1?

ו' מרץ 12, 2010 2:09 am
פרופיל אישי YIM
טורו רוסו
סמל אישי של המשתמש

אהלן אהלן,
האמת שהתבגרתי ובאיזה שהוא קטע הפורמולה 1 קצת נדחקה הצידה ולא היה לי זמן בימיי ראשון ושבת לעקוב השתדלתי אבל עם הזמן זה כבר דעך, למרות שאני לא אשכח אחרי כל מירוץ שהפסדתי הרגשתי צביטה ותחושת החמצה אדירה. בין לבין טסתי לחול לטייל והתמקמתי אחרי טיול באמריקה הדרומית בארה"ב אצל חברים ועכשיו אחרי 3 וקצת שנים אני כאן.
האמת שגם אני לא מאמין שאני בן 24 כי רק אתמול הייתי בן... 16?? והאתר הזה זה אחד הדברים הכי חזקים שהיו לי בתקופת הבית ספר והילדות כי הייתי חולהההה פורמולה 1 ברמות קשות, היום קצת נרגעתי אבל אני מתכוון לחזור בכל הכח זה חסר לי מאד ואם להצביע על נקודה מסויימת כשאני חושב על זה עכשיו, ברגע שהאקינן עזב וברגע ששומאכר פרש וקימי עבר לפרארי זה פשוט כבר לא היה מרגש בשבילי ויחד עם זה שטסתי אז הדרך לניתוק הייתה סלולה. :D אבל לראות שהאתר התפתח ושהאנשים נשארו אותם אנשים זה מרגש ושהמנוי שלי עצר מלכת איי שם ב-2005 שגם נדמה ש2005 זה היה רק אתמול זה מדהים.
אני בנתיים אנסה ללמוד קצת על התקנות וכ'ו... אני לא האמנתי שראיתי את שומאכר זה הזוי זה תחיית המתים.
בקיצור, אני כאן ולעוד הרבה שנים.

נ.ב: איפה יוספוס ודוד לב ? :D

ו' מרץ 12, 2010 11:20 pm
פרופיל אישי ICQ
טורו רוסו

ברוך שובך אור !

הייתה תקופה שדיברנו הרבה, בICQ, אבל כבר כמה שנים שלא התחברתי לשם.

צריך פה בפורום עוד אנשים שכותבים באופן עקבי, אתה תהייה תוספת ראויה.

בהצלחה :wink:

ש' מרץ 13, 2010 5:25 am
פרופיל אישי ICQ
דוקטור F1

ברוך שובך אור ...

ד' מרץ 24, 2010 11:41 am
פרופיל אישי
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים