ג' ספטמבר 07, 2010 5:54 pm

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
 בחריין, 14/03/2010, מירוץ מספר 1 
מחבר הודעה
Site Admin
סמל אישי של המשתמש

הודעה בחריין, 14/03/2010, מירוץ מספר 1
שלושה שבועות לפתיחת העונה. יאללה אפשר לחמם מנועים. זו הולכת להיות עונה מוזרה עבורי. תמיד שנאתי את פרארי בגלל שומאכר. אחר כך שקימי עבר אליה כבר לא היו לי רגשות שנאה רק אדישות (נו טוב מה אפשר לצפות מרייקונן?) עכשיו שאלונסו שם אני די מחבב אותם.

גם את שומאכר אני פחות שונא. אולי זה הגיל. אז השעיר לעזאזל הוא המילטון ואני מאד מקווה (אבל לא מאמין) שבוטון יהיה טוב יותר. ובאליפות אני מקווה שאלונסו יזכה.

ההימור שלי:
אלונסו
שומאכר
המילטון

אבל הכל יכול להיות. חבל רק שהקבוצה שאני באמת אוהב לא זכתה בניצחון מאז 2004 בברזיל עם מונטויה.

א' פברואר 21, 2010 11:40 pm
פרופיל אישי YIM
טורו רוסו

הודעה Re: בחריין, 14/03/2010, מירוץ מספר 1
התרגשותתתתתתתתתתתתתתת
לדעתי אלונסו לא יקח,
פרארי תמיד מסובכת במירוץ הראשון,
אני מקווה שאלונסו ומאסה יהיו בשמיניה איפשהו.

הימור ? אין, הכל מסובך מדי.

ב' פברואר 22, 2010 8:07 am
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

הפודיום, לדעתי: אלונסו, מאסה, פטל.

ב' פברואר 22, 2010 4:48 pm
פרופיל אישי אתר
דוקטור F1

ההתרגשות אצלי זורמת בדם...בצורה שלא תיאמן.
אני גם נמצא בבעיה מאוד רצינית העונה הזו , בתור אוהד פרארי ואוהד שומאכר אני תקוע במעין מלכדות ,

אני מאוד רוצה שפרארי יצליחו עם הנהג הטוב ביותר (אחרי שומאכר) אבל מצד שני מאוד רוצה ששומאכר יראה לכולם שוב איזה נהג גדול הוא .

בשני המקומות הראשונים אני חושב שבסופה של עונה יהיו : שומאכר ואלונסו , איזה מקום כל אחד? באמת שאני לא יודע הלב רוצה ששומאכר כמובן יסיים ראשון אבל לא יודע.

מה שאני כן יודע זה שאני מקווה לא לראות שם בריטי אחד ספציפי (ואני לא מדבר על באטון).

ה' פברואר 25, 2010 8:52 am
פרופיל אישי ICQ
דוקטור F1
סמל אישי של המשתמש

liran b כתב:
ההתרגשות אצלי זורמת בדם...בצורה שלא תיאמן.
אני גם נמצא בבעיה מאוד רצינית העונה הזו , בתור אוהד פרארי ואוהד שומאכר אני תקוע במעין מלכדות ,

אני מאוד רוצה שפרארי יצליחו עם הנהג הטוב ביותר (אחרי שומאכר) אבל מצד שני מאוד רוצה ששומאכר יראה לכולם שוב איזה נהג גדול הוא .

בשני המקומות הראשונים אני חושב שבסופה של עונה יהיו : שומאכר ואלונסו , איזה מקום כל אחד? באמת שאני לא יודע הלב רוצה ששומאכר כמובן יסיים ראשון אבל לא יודע.

מה שאני כן יודע זה שאני מקווה לא לראות שם בריטי אחד ספציפי (ואני לא מדבר על באטון).

הלוואי וגםלי היה זורם בדם קצת היתרגשות !!!
כנראה צריך את הזינוק הראשון בשביל זה :wink:
בינתיים אני מתחמם פה בחורף ה"קר" שלנו

גם אני בבעיה ...."מקלארן -מרצדס" זה היה הקבוצה תמיד אצלי ....פרארי תמיד ה "רעים" בעיקר שומאכר האיש (כי הוא הטוב מכולם וגם בלי קשר ה"מלוכלך" מכולם)

מה עכשיו ??? ....שיהיה ...יאללה שומאכר !!!!

אני לא ינחש כדי לא לנאחס את הפיווריטים שלי ,
אבל באו נגיד שבשמחה אני יקח שוב אלוף בריטי !!!
כמה שאני עם המילטון השמח אם באטון יוכיח לכולם ש..... כן כן זה האוטו והסט-אפ- והמזל (שלא יהיה תקלות) הם עושים בימנו את האלוף ....ולא הנהג !

אבל אם שומאכר יקח ...וגם אם לא .... נמצא מה להגיד בסוף העונה :wink:

אלונסו - תמיד כולם אמרו שהוא כמו מונטויה עם "דם בעניים" .... עכשיו בקבוצה אדומה שיהיה לו בהצלחה !

בחריין ....דובאי ....מלזיה ...נהגים בריטים ,ספרדים,גרמנים פינים ..... חגיגה של דרכונים זרים ... אפשר לתכנן את הפעולה הבאה :wink:

ה' פברואר 25, 2010 5:24 pm
פרופיל אישי
דוקטור F1

אתה יודע , מרצדס החדשה היא לא מקלארן , הקבוצה השחורה-כסופה-אדומה עדיין קיימת ....

וכן אפשר להתחיל לתכנן את הפעולה הבאה.

לפחות במהלך הפגרה טסתי לאיטליה (ביחד עם מכבי תל אביב) והתחדשתי בדגל חדש של פרארי, הייתי באיטליה ביום שבו השיקו את הפרארי החדשה כולם רק דיברו על זה , אז החלטתי לצ'פר את עצמי בדגל.

ו' פברואר 26, 2010 9:27 am
פרופיל אישי ICQ
טויוטה
סמל אישי של המשתמש

מזמן לא התרגשתי ככה לפני עונה...
הכל נראה אפשרי בעונה זאת!
תענוג :)

ו' פברואר 26, 2010 8:34 pm
פרופיל אישי
פורס אינדיה

אני מחכה כמו מטורף לתחילת הסבב.
ואיך אפשר לא להתחיל עם מסלול בחרין, אינ עוד זוכר את עונת 2006,מסלול בחרין, רייקונן סיים את מקצה הדירוג מוקדם לאחר פרישה ונאלץ להיות מוזנק מהסוף,והוא מסיים את המסלול במקום השלישי, זה מירוץ שאני לפחות לא אשכח.
אני מקווה לעוד כמה כאלה השנה.

ב' מרץ 01, 2010 2:07 pm
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

מעניין?
מבחינת הפתעות העונה שעברה לא תחזור בחמישים שנה הקרובות ועדיין הייתה עונה מעצבנת. ברמה האישית בגלל הביצועים של פרארי. ברמה הספורטיבית בגלל הכשלון של שיפור העקיפות. בי נשבעתי, אעדיף אליפויות רצופות של מקלארן על פני אי העקיפות כיום.

מבחינה טכנית השנה יהיה קשה הרבה יותר לעקוף באמצעות העצירות אבל לטענת המומחים שהיו אמורים לעזור לעקיפות, הדיפיוזרים הכפולים יפגעו ביכולת העקיפה יותר מכל. המהפכה האמיתית לטובת עקיפות טרם קרתה ולכן אני חושש שלמרות שפרארי יהיו תחרותיים בהרבה עדיין אסבול.

לפחות שומאכר לא בפרארי... נראה לי שתהיינה פחות שערוריות אבל אם כן, אז שיעשה בושות למרצדס...

ב' מרץ 01, 2010 6:43 pm
פרופיל אישי אתר
פורס אינדיה

כמי שעקב באוטוספורט אחרי הטסטים בעניין רב , כולל הסימולציות מירוץ וכל סוגי המרחקים שביצעו הקבוצות עם משקלים שונים של דלק , ברור שמאוד קשה להצביע על קבוצה שכרגע מובילה , ובטח לא בפער כמו שנהנתה ממנו בראון בשנה שעברה. הפרארי והמקלארן במרחקים הגדולים היו טובות בקצת מן האחרים , בעוד על מיכל דלק נמוך מאוד בתצורת מקצי הדירוג ראינו בדיוק מה ההבדל בין ארבעת הקבוצות הגדולות וגם וויליאמס , פורס אינדיה וסאובר לא הרחק מאחור . מה שיוצר אי ודאות מוחלטת. הקבוצה שתהיה הכי יעילה ותמצא סט אפ אופטימלי מהר למסלול בבחריין (ששונה במקצת אחרי פניה 4 והתווסף לו 800 מטר עם פניות חדשות ) תהיה במרכז הפודיום. כרגע , לפי ניקו רוזברג מרצדס קצת מתקשה למצוא סט אפ טוב , אבל אי אפשר לזלזל בקבוצה שמחזיקה אצלה את שומאכר ובראון - בטח ובטח עם הידיעה שהם הולכים להביא כנראה דיפיוזר חדש שאמור לשפר אותם קצת.
כמובן שאם יווצרו רכבות ומכוניות יהיו צמודות ושוב יתגלו קשיים בעקיפה (מה שסביר שיקרה) גם לצוות בפיט יש אחריות לא קטנה , למרות שאין תדלוקים ומדובר רק בצמיגים.

נקודה מאוד מעניינת שלי יצא לחשוב עליה : בשנה שעברה ברגע שהוצאה מכונית הבטיחות הנהגים עברו למוד של שמירת דלק כדי לשמור עוד הקפה אקסטרה. השנה הם יעשו בדיוק את הפעולה ההפוכה וינסו לבזבז כמה שיותר בשביל להוריד משקל מהמכונית - גם זה יכול להיות גורם משמעותי בחלק מהמירוצים ולצריכת הדלק של המנועים השונים יש השפעה על זה - מעניין לראות.

אז אם בכל זאת צריך להמר , בעונה שהנהגים הכי טובים בקבוצות הכי טובות ויש עניין רב : פרארי , מקלארן ורד בול צמודות מאוד , אני הולך על פודיום צבוע משלושת הקבוצות האלה - שכרגע מרצדס לא נמצאת שם. על הסדר בפודיום קשה להתחייב ואני משוחד - הלוואי ואלנוסו יעשה בכורה שמחה עם הפרארי.. בהמשך העונה זה כמובן יכול להשתנות , כי בסדרה הזו קבוצה שלא משפרת את המכונית - הולכת אחורה

איזה מתח - רק עוד שבוע!

דניאל

ש' מרץ 06, 2010 10:04 pm
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

דניאל F1 כתב:
נקודה מאוד מעניינת שלי יצא לחשוב עליה : בשנה שעברה ברגע שהוצאה מכונית הבטיחות הנהגים עברו למוד של שמירת דלק כדי לשמור עוד הקפה אקסטרה. השנה הם יעשו בדיוק את הפעולה ההפוכה וינסו לבזבז כמה שיותר בשביל להוריד משקל מהמכונית - גם זה יכול להיות גורם משמעותי בחלק מהמירוצים ולצריכת הדלק של המנועים השונים יש השפעה על זה - מעניין לראות.

אכן נקודה מעניינת - אבל איך הם יוכלו לעשות את זה? אני לא בטוח שהם ייסעו בהילוך הנמוך ביותר האפשרי כי הם צריכים גם לחשוב על אמינות המנוע (שאמור לשמש אותם במשך ארבעה מירוצים, אם אני זוכר נכון).
מסקרן!

א' מרץ 07, 2010 9:34 am
פרופיל אישי אתר
דוקטור F1
סמל אישי של המשתמש

גם עכשיו אם לנהג יש את האפשרות לנסוע באותה מהירות אבל לשרוף פחות דלק הוא יעדיף אותה...
אם הוא יכול לשרוף פחות דלק, יהיה לו פחות דלק בהתחלה, והוא יהיה יותר קל לאורך המירוץ... כל הרעיון הזה של שריפת דלק מהירה יותר חסר כל קשר להגיון הישר...
(זה יכול להיות רלוונטי במירוצים שבהם יש מכונית בטיחות או גשם ואז הנהג יסחב יותר דלק ממה שהוא צריך לקראת סוף המירוץ... אבל לא כאסטרטגיה כללית)

א' מרץ 07, 2010 12:12 pm
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

טל, נכון, דניאל דיבר על סיטואציה של מכונית בטיחות ואיכשהו פיספסת את זה.

א' מרץ 07, 2010 1:08 pm
פרופיל אישי אתר
טורו רוסו
סמל אישי של המשתמש

בכל מקרה טל גם הרעיון של שימור דלק לא כ"כ מסתדר לי.

שימור דלק הרי נובע מנסיעה במהירות נמוכה יותר ואני לא חושב שנהג יעדיף קצת פחות דלק (נגיד להקפה אחת פחות)

ושהוא יצטרך ליסוע במהירויות נמוכות יותר, או לחילופין להמר על מכונית בטיחות.

צריכים לזכור שהשנה אין אפשרות לטעות בחישובי הדלק כך שבוודאי המכוניות יכנסו למירוץ עם עודפים מסוימים ולא כמות

שתספיק בדיוק מקסימאלי להשלמת המירוץ.

שבוע טוב...

א' מרץ 07, 2010 2:00 pm
פרופיל אישי
דוקטור F1
סמל אישי של המשתמש

צודק אורן... לא שמתי לב, סליחה...

א' מרץ 07, 2010 3:12 pm
פרופיל אישי
דוקטור F1

אפשר לקבל קצת אמפתיה בבית הזה ?

אני לא מתחבר לאף נהג , לאף קבוצה ... פעם ראשונה שזה קורה לי אחרי לא מעט שנים ... תחושה מוזרה , קצת מוציא את העוקץ .

ב' מרץ 08, 2010 2:39 pm
פרופיל אישי
דוקטור F1

הצעות מעניינות יתקבלו בברכה ...

מה עושים בעונה שאין בה שום עניין ?

ב' מרץ 08, 2010 3:23 pm
פרופיל אישי
דוקטור F1
סמל אישי של המשתמש

רמי, העברתי את הבעיה שלך למקלארן... הם אמרו בתגובה שבחוזה של ג'נסון באטן כתוב שהוא חייב לשנות את שמו לג'ונקה באטאנן... Porblem Solved...

ב' מרץ 08, 2010 4:01 pm
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

רמי, אתה מקרה קלאסי של קוביאשי - סאובר. :wink:

ב' מרץ 08, 2010 4:20 pm
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

טל לסנר כתב:
רמי, העברתי את הבעיה שלך למקלארן... הם אמרו בתגובה שבחוזה של ג'נסון באטן כתוב שהוא חייב לשנות את שמו לג'ונקה באטאנן... Porblem Solved...

מעולה :lol:

ולמען האמת קוביאשי-סאובר זה צירוף שיהיה מאוד מעניין בעונה הקרובה. יש לקוביאשי פוטנציאל לאליפות עולם לדעתי.

ב' מרץ 08, 2010 4:44 pm
פרופיל אישי אתר
טורו רוסו
סמל אישי של המשתמש

אורן כתב:
מעולה

ולמען האמת קוביאשי-סאובר זה צירוף שיהיה מאוד מעניין בעונה הקרובה. יש לקוביאשי פוטנציאל לאליפות עולם לדעתי.

:? השנה?

ב' מרץ 08, 2010 7:49 pm
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

לא להגזים... ב-2012 או 2013.

ב' מרץ 08, 2010 10:48 pm
פרופיל אישי אתר
טורו רוסו
סמל אישי של המשתמש

נשמע יותר הגיוני, למרות שתמיד מדברים על הנהג היפני שיהיה

הדבר הגדול הבא ובסוף הם דועכים ומשתקעים בקבוצות בינוניות.

קשה לי לדמיין נהג יפני אלוף אבל למה לא שיהיה האלוף היפני הראשון בפורמולה,

כי מישהו צריך להיות :)

ג' מרץ 09, 2010 3:01 am
פרופיל אישי
פרופסור F1
סמל אישי של המשתמש

דף המסלול בבחריין עודכן. מומלץ למי שחדש בעניינים, וגם למי שלא... :wink:
תיקונים והערות אפשר לשלוח לי בהודעה פרטית.

ג' מרץ 09, 2010 6:25 am
פרופיל אישי
דוקטור F1
סמל אישי של המשתמש

גם אני מאד התרשמתי מקוביאשי, אבל מונטויה כבר הוכיח שנהגים בסגנון הזה לא מוצאים את מקומם הראוי ואני ממש לא בטוח שקוביאשי יותר מוכשר ממונטויה...

ג' מרץ 09, 2010 11:24 am
פרופיל אישי
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Yahoo [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: